Letališče Stansted

S super udobnim National Expressom (usnjeni sedeži in take fore) sem se pripeljala do Stansteda,  vmes malo zakinkala, sedaj pa čakam na informacije o letu.
Stansted…no, to pa ni več tak pajzlček kot Brnik, vendar se je težko izgubiti. Pri preverjanju prtljage se moraš sleči do majice; pas, ura, pri nekaterih tudi čevlji – gredo dol. Ko sem vrečko s tekočinami položila poleg kovčka na pladnju, kovčka nisem zaprla, ker bo treba stvari spet zložiti noter. Na to sem seveda pozabila, ko sem prišla mimo varnostnikov, potegnila kovček iz pladnja in bum – vse gate, majice, umetni nohti, spominki in ena umazana nogavica – vse je ležalo pred recimo 50 ljudmi. Ko sem metala stvari nazaj v kufer (moram povedat, da sem imela vse stvari perfektno zložene, sedaj pač niso) in pazila da česa ne pozabim…sem očitno pozabila trenirko-pulover. Nekje. Ne vem kje, izhlapela je.
Prva stvar v Shannonu bo šoping, ker tukaj sploh ni toplo.
Kljub temu, da res niso topla jutra, sem spet videla nekaj deklet v papučah. Papuče, japanke, whatever, jaz pa zamotana kot medvedka.

Še 20min počakam, potem se gate odpre,  čez dve uri pa bom na drugem otoku, na Irskem.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s